SMARTAX: softver za upravljanje proizvodnjom

Termelésirányító rendszer

Upoznajte se sa našim uslugama

Projekt menadžment

Saslušaćemo Vaše potrebe za koje tražite finansijska sredstva, a zatim ćemo vas obavestiti čim bude moguće da podnesete prijavu. Nakon toga, preuzimamo sprovođene konkursnog ciklusa, celokupan projekt menadžment.

Želim da znam više >

Izrada web stranica

Izrađujemo web stranicu za vašu kompaniju. Ovo olakšava vašim starim i novim partnerima da Vas lako pronađu. Oni mogu lakše da upoznaju koje proizvode i usluge prodajete.

Želim da znam više >

Skladištenje u oblaku

Uz pomoć naše automatizovane rezervne kopije, pravi se redovna kopija vaših podataka, koje čuvamo na sopstvenim serverima. Dakle, u slučaju mogućeg oštećenja od požara, krađe ili gubitka podataka, uvek će postojati rezervna kopija.

Želim da znam više >

Izrada individualnih softvera

U mnogim slučajevima, ponavljajući ili šablonski administrativni rad može se automatizovati ili ubrzati uvođenjem softvera. Na osnovu vaših potreba dizajniramo i kreiramo ovaj softver koji vam štedi vreme i novac.

Želim da znam više >

Kreiranje sadržaja

Danas se smatra važnim da biznis bude prisutan na društvenim mrežama, jer se ovde može doći do mlađe generacije i odavde se informisati. Mi kreiramo i održavamo vaše profile na društvenim mrežama redovnim objavljivanjem (pisanjem članaka). Uz to, vaše poslovanje može dobiti novi zamah i nove partnere.

Želim da znam više >

Softver za fakturisanje

Preporučujemo naš softver za fakturisanje za mala preduzeća, koji je već povezan sa sistemom eFaktura. Fakture se mogu brzo pripremiti i jednim klikom uneti u sistem eFaktura. Dugovi se prate i može se kreirati statistika prihoda.

Želim da znam više >

Ulazni sistem

Svojim sopstvenim razvijenim sistemom za kontrolu pristupa moguće je pratiti kretanje zaposlenih čak i na više lokacija. Sistem funkcioniše sa beskontaktnim identifikacionim karticama. Postoji mogućnost kategorizacije odsustava, tako da možemo dobiti potpuni rezime na kraju meseca o odrađenim satima i odsustvima podjednako.

Želim da znam više >

eAgrar usluge

Pomagaćemo vam da se snađete u novom internet sistemu eAgrar. Kontaktirajte nas i mi ćemo umesto vas obavljati zadatke vezane za eAgrar. Detaljan opis usluga možete pronaći klikom na sledeći link.

Želim da znam više >