Izrada individualnih softvera

Ostvarujemo vaše ideje

Naš tim ima više od 10 godina iskustva u razvoju softvera. Imamo iskustvo u programiranju C #, PHP, HTML, JavaScript, CSS, MSSQL, MySQL, PostgreSQL. Takođe izrađujemo i Windows softvere i web stranice. Proširujemo usluge web stranica. Možemo da kreiramo pomoćne aplikacije za postojeći softver, da biste ubrzali ili pojednostavili upotrebu postojećeg softvera. Već postojeći softver možemo povezati sa postojećom web stranicom.

Imamo dugogodišnje iskustvo u specijalizovanom softveru razvijenom za proizvodne kompanije. Razvili smo programska proširenja za već postojeće ERP sisteme.

Opcije su beskrajne, ako imate pitanja, slobodno nas kontaktirajte. Sve što treba da uradite je da predstavite problem, mi ćemo naći rešenje i ostvariti Vaše ideje!

Kako radimo?

Vaše potrebe i zahtevi su na prvom mestu tokom razvoja softvera. Ako imate određenu ideju, mi ćemo je realizovati, ako imate ideju – ali ona nije detaljno razrađena, Smartax će vam i u tome pomoći.

1. korak: Procena potreba

Analiza potreba i definisanje ciljeva koje ćemo pratiti tokom čitavog razvojnog ciklusa.

2. korak: Priprema skica planova

Napravićemo skicu/plan projekta prilagođen vašim potrebama. Dok planovi ne budu odobreni, nemate nikakve obaveze.

3. korak: Potpis ugovora

U ugovoru Smartax garantuje dogovorenu cenu i kvalitetno izvršenje projekta, a Vi garantujete da nećete odustati od projekta.

4. korak: Izrada i testiranje

U zavisnosti od obima projekta, isporučićemo završen i testiran rad u najkraćem mogućem roku.

5. korak: Garancija

Svakom projektu dajemo tromesečni probni period, u okviru kojeg bez dodatnih troškova ugrađujemo manje modifikacije i dopune u projekat.

Ako imate poteškoća za koje mislite da bi se mogle rešiti softverom, ali ne znate put do rešenja, zatražite od nas lični sastanak i zajedno ćemo pronaći najbolje rešenje.

Da li ste čitali o našim uslugama?

Írj nekünk üzenetet