Szoftverfejlesztés

Csapatunk több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik a szoftverfejlesztés területén. Jártasak vagyunk C#, PHP, HTML, JavaScript, CSS, MSSQL, MySQL, PostgreSQL nyelvek használatában. Készítünk Windows szoftvereket és weboldalakat egyaránt. Bővíteni tudjuk az weboldalak szolgáltatásait. Segéd alkalmazásokat készíthetünk a meglévő szoftverekhez, mellyel gyorsítható, vagy egyszerűsíthető a meglévő szoftverek használata. Össze tudjuk kötni a meglévő szoftvereket a meglévő weboldallal. Sok éves tapasztalattal rendelkezünk termelő vállalatoknak fejlesztett speciális szoftverekben. Készítettünk szoftver bővítéseket meglévő ERP rendszerekhez. A lehetőségek széles skálán mozognak, ha kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal. Önnek csak a problémát kell bemutatnia, a megoldást mi szállítjuk!

Hogyan dolgozunk?

Mi mindig az Ön igényeit helyezzük előtérbe a szoftverfejlesztés folyamán. Amennyiben van konkrét elképzelése, mi megvalósítjuk azt, ha pedig van egy ötlet, de nincs részleteiben kidolgozva, a Smartax ebben is segít

1. lépés: Igényfelmérés

Pontokba szedjük az projekt céljait és az Ön igényeit, melyet a teljes fejlesztési ciklus alatt szem előtt tartunk

2. lépés: Vázlat tervek elkészítése

Elkészítünk egy vázlatot a projektről, melyet az Ön igényeihez igazítunk. A tervek elfogadásáig Önnek semilyen kötelezettsége nincs.

3. lépés: Szerződéskötés

A szerződésben a Smartax garantálja a megegyezett árat és a minőségi projekt kivitelezést, Ön pedig garanciát vállal, hogy nem áll el a projekttől.

4. lépés: Kidolgozás és tesztelés

A projekt méretétől függően a lehető legrövidebb idő alatt átadjuk az elkészült és letesztelt munkát

5. lépés: Garancia vállalás

Minden projektre 3 hónapos próba időszakot adunk, ennek keretein belül kisebb módosításokat, kiegészítéseket plussz költség nélkül beépítünk a projektbe

    Amennyiben olyan nehézségekkel küzd melyet úgy gondolja, hogy egy szoftverrel meg lehetne oldani, de nem ismeri a megoldáshoz vezető utat, kérjen tőlünk egy személyes találkozót és közösen megtaláljuk a legjobb megoldást.