Beléptető rendszer

    A Smartax saját fejlesztésű beléptető rendszere kiválóan alkalmas bármilyen méretű vállalatban a jelenlétek és távollétek rögzítésére. Az adatokat akár több telephelyről is be tudja gyűjteni a rendszer. Minden munkás saját érintés mentes belépőkártyát kap, mellyel belépéskor vagy kilépéskor azonosítja magát. A megvalósított nappali- és éjjeli órák, valamint nappali- és éjjeli túlórák kiszámítása teljesen automatikus. A szoftvert kezelő személyzet a hónap végén pár perces munkával el tudja végezni az órák áttekintését, illetve a távollétek evidentálását. Ezután továbbíthatók az adatok a fizetés elszámoláshoz.

A beléptető rendszer funkcióinak bemutatása

Jelenléti órák és túlórák követése

A be- és kilépések alapján a beléptető szoftver automatikusan kiszámítja a nappali és éjjeli órák, illetve túlórák számát.

Távollétek okainak evidentálása

A távollétek okát pár kattintással manuálisan tudjuk megadni.

Szabadságok követése

A kihasznált szabadságok rögzítése manuálisan történik. Minden munkásnál megadható a szerződésben előlátott éves szabadságok száma, a szoftver pedig gondoskodik róla, hogy ezt a korlátot ne lehessen túllépni. Minden pillanatban megtekinthető, hogy kinek mennyi szabadnapja van kihasználatlanul.

Lehasználható túlórák

A túlórák kezelésénél többféle opció választható. Meg lehet hagyni kifizetésre. Félre lehet tenni egy gyűjtőhelyre későbbi kifizetésre, vagy későbbi lehasználásra. Illetve pótolhatók belőle a kölcsön kapott órák, amit akkor kaphat egy munkás, ha nem volt meg a havi óraszáma a hónap végére.

Munkaóra tartozások követése

Ha egy munkásnak fontos teendője van és távolmarad a munkahelyről, viszont már nincs szabadnapja amit erre kihasználhat, akkor munkaórát kölcsönözhetünk neki. Ezt későbbi túlórákból tudja bepótolni. A szoftver követi ezeket a tartozásokat.

Több beléptető lokáció kezelése

A központi szoftverhez korlátlan számú beléptető egységet lehet kapcsolni. Ez akkor hasznos, ha több telephelye van a cégnek és a munkások óráit egy központi helyen szeretnénk vezetni.

Munkacsoportok kezelése

Lehetőség van több operátor megadására, akik csak a számukra előlátott munkás csoportokat, vagy munkásokat láthatják a szoftverben és csak a saját munkásaik óráit tudják kezelni.

Beépített jutalmazási rendszer

Többféle jutalmazási rendszert is beépítettünk. Lehetőség van a munkásnak indoklással ellátott százalékos bónuszt vagy levonást adni. Továbbá lehetőség van dícséretet vagy megrovást kiosztani, ami alapján a szoftver egy százalékos bónuszt vagy levonást határoz meg. Akik a teljes hónapban jelenvoltak, azokat kilistázza a szoftver és külön jutalmazhatók. Ezzel visszaszorítható a dolgozók felesleges ingázása és könnyíti a munkaszervezést.

Jelentések és grafikonok

Hónap végi jelentéseket kérhetünk az összesített munkaórákról. Havi vagy éves szinten lekérhetjük a betegszabadságok arányát. Grafikonon is követhetjük a túlórák növekedésének mértékét vállalati szinten. A beírt szabadságok alapján a szoftver automatikusan generálja a szabadság végzéseket...és még sok más hasznos jelentés található a szoftverben.

Érintés mentes mágneskártyák

Minden munkás saját azonosítókártyát kap, amit a be- és kilépésre használ. Ezek egydarabban kiöntött műanyag kártyák, aminek a felületére nyomtatni is lehet. A kártya érintés mentesen, rádiófrekvenciával kommunikál az olvasóval. Strapabíró és időtálló kialakítású.

Áramszünet tűrő megoldás

A beléptető egységek akkumulátorral vannak ellátva, ami áramszünet esetén is biztosítja az egység működését. A központi egység pedig kiolvassa a beléptetőn lévő adatokat amik az áramszünet alatt keletkeztek.

Igény szerinti funkciók beépítése

A szoftver teljes mértékben a Smartax saját fejlesztése, így módunkban áll azt egyéni kérések alapján továbbfejleszteni. Amennyiben valamilyen plussz funkció szükséges hogy Ön is minden igényt kielégítően használhassa a szoftver, állunk rendelkezésére.

Integrálás meglévő rendszerekbe

Ez a lehetőség adott, viszont a megoldása nagymértékben függ a meglévő rendszertől és annak lehetőségeitől. Első körben fontos megvizsgálnunk a meglévő rendszert, hogy lássuk milyen megoldást használhatunk az integrációra.

Hónapok lezárása

Lehetőség van a hónapok lezárására. A lezárt hónapokon már semmi nem módosítható. Ez egy hasznos funkció, mert garantálja az adatok változatlanságát miután azok fizetés elszámolásra kerültek.

További információért kérjük adja meg elérhetőségét és kollégánk hamarosan felkeresi Önt!

Olvastál már a szolgáltatásainkról?