Pályázat figyelés, pályázatírás és teljes pályázat menedzsment

Teljeskörű pályázat menedzsment

Szakembereink több éves tapasztalattal rendelkeznek szerbiai és határon átnyúló pályázatok lebonyolításában. Klienseink az egyesületektől kezdve az agrár szektoron keresztül, egészen a vállalati szektorig jelen vannak. Elégedettségük jeleként tapasztaljuk, hogy személyes ajánlásaikon keresztül jelenleg egész Vajdaság területéről vannak klienseink és a számuk egyre növekszik. 

Hogyan dolgozunk?

A pályázatok egyik jellemzője, hogy rengeteg dokumentációt kell összegyűjteni, melyet megesik, hogy elsőre nem is tudjuk, hogy hol lehet beszerezni. A pályázati kiírások ezekben a problémákban nem nyújtanak segítséget.

A mi célunk, a klienseink elégedettsége, ezért igyekszünk a lehető legtöbb feladatot levenni a vállukról. Rengeteg időt és üzemanyag költséget megspórolva ezzel az ügyfeleinknek. A pályázati időszakban szoros együttműködés szükséges a kliensekkel, mely mindkét féltől megköveteli a pontos munkát. A Smartax pályázati menedzselésével Önnek határidőre rendelkezésre fog állni a szükséges dokumentáció és nem fog lecsúszni a határidőről.