Izrada web stranica

Weboldal

Šta je potrebno za web stranicu?

Svaka web stranica zahteva registraciju takozvanog domain imena, odnosno internet adrese (npr. smartax.rs), koja će nam omogućiti pristup na stranicu, tako što ćemo je ukucati u internet pretraživač.

 

Pored toga, potrebna je registracija za hosting – mesto gde se čuvaju fajlovi naše web stranice. Pri registraciji domain imena obično vreme čekanja je 24 sata da internet adresa bude dostupna bilo gde u svetu.

Kako može da vam pomogne smartax?

Naša kompanija će sve procedure registracije obaviti umesto Vas. Smislite naziv domaina koje želite, a mi ćemo registrovati internet adresu i hosting. Zatim ćemo stvoriti vašu web stranicu na osnovu prethodnih konsultacija i učiniti je dostupnom pod novom adresom domaina.

Weboldal
Weboldal

Koju vrstu tehnologije koristimo?

Kao osnovu web stranica koristimo WordPress sistem za upravljanje sadržajem, koji je trenutno najpopularniji takav sistem na svetu. Njegova jednostavna upotreba garantuje da nakon pokretanja web stranice svako kome ste dali dozvolu za to, može da održava web stranicu. Naravno, mi takođe preduzimamo održavanje na zahtev, tako da uopšte ne morate da brinete o ažuriranju podataka na web stranici, mi to radimo za Vas.

Za izgradnju posebnih stranica koristimo Symfony, jQuery i Bootstrap okvire, kao i PHP, HTML, CSS i JavaScript programske jezike.

Koja je cena izrade web stranice?

Cene izrade web stranica obično zavisi od složenosti stranice. Cena se kreće od 300 do 2.500 evra, u zavisnosti od korišćene tehnologije i radnog vremena.

Web stranica izrađena po najnižoj ceni podrazumeva jednostavnu uvodnu stranicu, koja uključuje kontakt podatke kompanije, informacije o kompaniji i njenim uslugama. Najviša cena pokriva složenu web stranicu sa sadržajem koji se neprestano širi, web prodavnicu, sinhronizaciju sa informacionim sistemom preduzeća, SEO optimizaciju za dobar plasman u pretraživačima.

Ukoliko imate potrebu za ulugama mesečnog održavanja, na Vaš zahtev vršimo i nove unose i vršimo sva potrebna ažuriranja na web stranici.

Weboldal

Da li ste čitali o našim uslugama?