Magán, vagy céges weboldalat szeretne?

Mire van szükség egy weboldalhoz?

Minden weboldalhoz szükség van egy úgynevezett domain név, vagyis internet cím regisztrálására (pl. smartax.rs), mellyel az internet böngészőbe beírva eljuthatunk az internet oldalunkra. Ezen kívül szükség van tárhely regisztrációra, ahol az internet oldalunk fájljai tárolódnak. A domain név regisztráció esetében általában 24 órát kell várakozni, amíg az internet cím a világ minden pontján elérhetővé válik.

Miben tud a Smartax segíteni?

Cégünk az összes regisztrációs procedúrát leveszi az Ön válláról. Csak a kívánt domain nevet kell megosztania velünk, mi pedig elvégezzük az internet cím és a tárhely regisztrációját is. Ezután elkészítjük weboldalát az előzetes egyeztetések alapján és elérhetővé tesszük azt az új domain címe alatt.

Milyen technológiákat használunk?

A weboldalak alapjaként WordPress tartalomkezelő rendszert használunk, mely jelenleg a világon a legnépszerűbb ilyen rendszer. Könnyű kezelhetősége biztosíték arra, hogy a weboldal elindítása után bárki, akinek erre Ön jogosultságot biztosított, elvégezhesse az oldal karbantartását. Igény szerint természetesen a karbantartást is magunkra vállaljuk, így Önnek egyáltalán nem kell foglalkoznia a weboldal információinak frissítésével, ezt mi elvégezzük Ön helyett.

Speciális oldalak építéséhez Symfony, jQuery és Bootstrap keretrendszert, valamint PHP, HTML, CSS és JavaScript programnyelveket használunk.

Mennyibe kerül egy weboldal?

A weboldalak árazása általában az oldal bonyolultságától függ. Az ár a használt technológiák és a szükséges munkaóráktól függően 300 eur és 2500 eur között mozog. A legkisebb ár esetében egy egyszerű bemutatkozó oldalra kell gondolni, mely tartalmazza a cég elérhetőségeit, információt a cégről és a szolgáltatásairól. A legmagasabb ár egy komplex oldalat takar, folyamatosan bővülő tartalommal, webshoppal, vállalati információs rendszerrel való szinkronizálással, SEO optimalizálással a keresőkben való jó helyezésért. Havi karbantatás mellett pedig a friss bejegyzéseket is elkészítjük az Ön kérésére és minden szükséges frissítést elvégzünk az oldalon.